Ala-Nissilä Simo-

Simo Ala-Nissilä
Simo Ala-Nissilä

Olen ollut mukana Liedon kunnallispolitiikassa nyt kymmenkunta vuotta.

Tunnen toimintatavat ja niin luottamushenkilöt kuin virkamiehetkin hyvin, sillä olen toiminut koko tämän ajan aktiivisesti sekä kunnanhallituksessa, että valtuustossa.

Olen myös toiminut pitkään valtuustoryhmien puheenjohtajien kokouksen puheenjohtajana, missä roolissa olen keskustellut myös kunnanjohtajan ja muiden puolueiden johdon kanssa säännöllisesti.

Olen osallistunut myös Liedon edustajana ylikunnallisiin yhteistyökeskusteluihin ja toiminut Turun Seudun Puhdistamoyhtiön hallituksessa. Pyrin ajamaan Liedon etua.

Olen yrittämisen puolella, enkä kannata kuntien sekaantumista yritysten markkinoille millään toimialalla.

Koen, että verotuksella pitää kerätä rahoitus vain kunnan ydintoiminnoille ja muut toiminnot tulee jättää markkinavetoisesti toteutettaviksi.

Ne palvelut, joita kunta tuottaa – pitää kuitenkin tuottaa kunnolla eli kustannustehokkaasti ja laadukkaasti, asiakkaan etua ja tyytyväisyyttä ensisijaisesti ajatellen.

Vapaa-aikani kuluu perheen ja koripallojunnujen kanssa! Penkkiurheilu, lukeminen ja perheen irlanninsetterin kanssa touhuaminen kuuluvat myös arki-iltojen ja viikonloppujen perusvalikoimaan.