Inkinen Timo-

Inkinen Timo
Inkinen Timo

Olen 61 -vuotias eläkkeellä oleva erikoisupseeri, sotilasarvoltani insinöörikomentaja (evp). 

Jäin eläkkeelle marraskuussa 2020. Koulutukseltani olen merenkulkualan insinööri. Olen naimisissa ja meillä on kaksi teini-ikäistä nuorta. Edellisestä avioliitostani minulla on kaksi aikuista lasta ja olen myös kuuden lapsen isoisä. Asumme omakotitalossa Tarvasjoella kirkon kupeessa. Olen muuttanut tänne vuonna 2001. 

Harrastukseni kunnallispolitiikan lisäksi on musiikki. Soitan erilaisia saksofoneja, sekä toimin myös laulajana, bändi kerätään tarvittaessa kokoon hyvien muusikkoystävien kanssa. Esiintymisiä laidasta laitaan, seurakunnan tilaisuuksissa, syntymäpäivillä, häissä ja ystävien pihajuhlissa jne. Puhallinorkesterissa Salossa olen soittanut yhtäjaksoisesti vuodesta 1973. 

Olen tällä hetkellä kunnanhallituksen ja -valtuuston jäsen. Olen aina ollut kiinnostunut kunnallisesta päätöksenteosta ja lähdin mukaan kunnallispolitiikkaan melkein 20 vuotta sitten. Tarvasjoen ja Liedon kuntaliitoksen yhteydessä muodostettiin yhteinen kunnanhallitus vuonna 2014 ja olen siitä lähtien ollut kunnanhallituksen jäsen. 

Liedon kunnanvaltuustoon minut valittiin viime vaaleissa. Aloittaessani kunnallispolitiikassa pidin tärkeänä liikunnan, kulttuurin ja koulujen toiminnan ylläpitämistä ja parantamista. Ajatukseni eivät ole vuosien varrella muuttuneet, mutta päätöksenteossa tulee huomioida inhimillisyys ja tarkka taloudenpito. 

Liedon tulevaisuus on paljolti kiinni siitä, kuinka hyvin pystymme kunnan talouden hoitamaan. Kunnan on pyrittävä mahdollisuuksien mukaan lisäämään tulojaan, jotta menot saadaan katettua lisää velkaa ottamatta. 

Koronaepidemian jälkeen on erityisen tarkasti seurattava kunnan talouskehitystä. Yhteistyö kaikkien ryhmien kanssa on erittäin tärkeää kunnallisessa päätöksenteossa. 

Tärkeänä pidän avoimuutta, rehellisyyttä ja ihmisistä välittämistä.