Katajisto Kai-

Kai Katajisto 2021
Kai Katajisto 2021

Olen Kai Katajisto, lietolainen perheenisä, myyntimies ja yrittäjä.

Asun Liedon Nuolemossa avovaimoni ja 5- ja 8-vuotiaiden poikieni kanssa. Muutimme Lietoon vuonna 2012 ja täällä on kyllä vallan mahtava asua.

Tulen toimeen kaikkien ihmisten kanssa ja omaan vahvat ja erinomaiset neuvottelutaidot. Olen myös energinen ja aikaansaava ihminen. Tykkään kääriä hihat ja lähteä tekemään asioita hyvin. Harrastan kaikenlaista liikuntaa kuten kuntosalia, maastopyöräilyä, ja höntsäjääkiekkoa.. Olen myös aktiivisesti mukana lasteni harrastuksissa; kuskina, kannustajana ja erilaisissa joukkueiden toimihenkilötehtävissä, niin joukkueenjohtajana kuin mukana valmennusringissä.

Olen vahvasti lasten ja aikuisten liikkumisen puolestapuhuja. Onneksi meillä Liedossa on paljon erilaisia ja monipuolisia urheiluseuroja ja urheilupaikkoja. Pidetään huolta, että myös tulevaisuudessa meillä on monipuolisia harrastusmahdollisuuksia tarjolla niin lapsille kuin aikuisille.

Lieto on elinvoimainen kunta ja tunnettu yrittäjäystävällisyydestään. Mitä enemmän meillä Liedossa on yrityksiä, niin sitä enemmän meillä on verotuloja yrityksistä. Yritykset luovat myös työpaikkoja ja sitä kautta hyvinvointia kunnalle ja kuntalaisille. Yrittäjäystävällinen Lieto on meidän kaikkien lietolaisten etu.

Mitä enemmän meillä on Liedossa yrityksiä, sitä enemmän meillä on verotuloja. Samalla saamme myös työpaikkoja ja hyvinvointia luotua. Perheiden ja lasten hyvinvointi on lähellä sydäntäni.

Liedossa meillä on toimiva kouluverkko ja päiväkodeissakin on valinnan varaa. Lapset ovat kuitenkin tulevaisuuden tekijöitä ja he ansaitsevat toimivat ja nykyaikaiset tilat, on sitten kyseessä varhaiskasvatus tai koulunkäynti.

Taloudesta eli raha-asioista huolehtiminen on kunnan tärkein asia. Vanha Suomalainen sananlaskukin sanoo että rahoja on helppo levitellä, mutta vaikea kerätä. Talousasiat ovat itselleni tuttuja ja olen tarkan euron miehiä. Pienistä puroista muodostuu ne valtameretkin. Nämä viisaudet ovat hyvä muistaa kun mietitään Liedon kunnan menoja. Rahoja ei voida levitellä huolimattomasti ympäriinsä ja kunnan verorahojen käyttöä pitää miettiä tarkasti. Veroprosenttia ei voida korottaa, vaan meidän on pidettävä veroprosentti mahdollisimman alhaisena.

Liedossa on toimiva joukkoliikenne. Lieto on myös harvaan asuttu kunta. Täällä tarvitaan omaa autoa ja yksityisautoilua ei saa hankaloittaa mitenkään. Päinvastoin. Toimiva liikenne on suotava kaikille liikkumismuodoille, oli sitten kyseessä autoilu, joukkoliikenne tai pyöräily.