Laine Jari-

Laine Jari
Laine Jari

Olen Jari Laine Liedon Vanhalinnasta, olen juuri hiljattain muuttanut Turusta Lietoon. 

Koen Liedon maanläheisenä ja hyvin viihtyisänä, kehityskelpoisena kuntana. Itse asiassa en löydä Liedosta juuri negatiivista sanottavaa. Ensitutustumiseni Lietoon tapahtui jo vuonna 1974 jolloin vanhempani ostivat nykyisen asuntoni. Olin työelämässä 40 vuotta palomiehen tehtävissä, joista n. 8 vuotta Liedossa, nykyään olen eläkkeellä.

Harrastan aktiivisesti liikuntaa ja kulttuuria kaikissa muodoissaan, myös taide, antiikki ja ooppera ovat minulle sydäntä lähellä.

Olen ollut pitkään mukana politiikassa, mm. Turussa asuessani olin kaupunginvaltuutettuna ja kulttuurilautakunnan jäsenenä.

Tavoitteitani Liedon kunnan suhteen ja politiikassa ovat mm. lähivirkistysalueiden kehittäminen ja saattaminen ihmisten tietoisuuteen. Liedossa on paljon erilaisia mahdollisuuksia ulkoilla ja näiden mahdollisuuksien löytäminen olisi ilo tarjota kuntalaisille. Kuitenkin on kunnioitettava ja annetava rauha jo alueella eläville asukkaille ja luonnolle.

Äänestämällä minua saat energisen, asiantuntevan ja aktiivisen vaikuttajan. Soita niin jutellaan: 040-251 6562 / Jari Laine