Halminen Marjo-

Marjo Halminen 2021
Marjo Halminen 2021

Olen Marjo Halminen,

57-vuotias ompelu- ja siivousalan yrittäjä ja syntyperäinen lietolainen. Olen naimisissa, kolmen aikuisen tyttären äiti ja kahden lapsenlapsen Nonna. Olen tuore kokoomuslainen ja ensimmäistä kertaa ehdolla kuntavaaleissa.

Tarkka taloudenhoito ja yrittäjyyden tukeminen jo ennestään yrittäjäystävällisessä Liedossa ovat itsestään selviä asioita. Haluan nostaa esille myös nk. pehmeitä arvoja:

Lasten ja nuorten hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää ja kaikenlainen syrjäytyminen on estettävä.

Yhä useampia meistä henkilökohtaisesti koskettaa vanhusten laadukas ja turvallinen asuminen tai sen puute. Ikäihmisten hyvinvointi ja jaksaminen omaishoitajina on turvattava. On myös oltava valmius äkillisiin muutoksiin hoitosuhteissa.

Aurajoen rantojen virkistyskäyttösuunnitelma Liedon keskustan osalta on jo olemassa. Haluaisin kehittää myös Savijoen rantojen virkistyskäyttöä välillä Sillilä – Kärpijoki, jolloin yhä useammalla lietolaisella olisi mahdollista tutustua tähän kauniiseen ja ainutlaatuiseen alueeseen.

Tarjoan lietolaisten käyttöön elämänkokemukseni ja kyvyn kuunnella sekä tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Haluan toimia lietolaisten viestinviejänä ja olla kehittämässä hienoa Lietoa entistäkin paremmaksi paikaksi elää.