Rantanen Jani-

Jani Rantanen
Jani Rantanen

Olen Jani Rantanen, 51-vuotias perheenisä Liedon asemalta.

Yrittäjä hierojana sekä palveluiden ja myynnin alalla. Olen Suomen Yrittäjien jäsen. Olen toiminut myynnin ja markkinoinnin alalla yli 25 vuotta.

Perheeseen kuuluu avovaimo, lasten lisäksi bokserikoira Lissu. Olen muuttanut Turusta Liedon asemalla viitisen vuotta sitten.

Urheilu on ollut aina lähellä sydäntä; urheilijana, valmentajana ja laaja harrastaminen jatkuu tänä päivänä salibandyn, golfin, padelin, koripallon, jääkiekon ja kuntosalin parissa.

Minulle tärkeitä asioita ovat lapset ja nuoret, liikunta ja urheilu. Kuntamme pitää kehittyä ja varmistaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ja laadukkaita liikuntapaikkoja.

Muutamia asioita joita nostan esille; Kaapon kentälle olisi tarvetta saada ulkovalot, frisbeegolf radan kunnon ylläpitäminen. Koiramme Lissu kaipaa kavereidensa kanssa myös koirapuistoa kuntaamme.

Kotikuntamme on kehityttävä koko ajan, että pystymme tarjoamaan kuntalaisille turvallisen ympäristön ja laadukkaita palveluita nuorille, perheille ja vanhuksille.

Laadukasta päivähoitoa, hyvää terveydenhuoltoa, hyvää vanhusten ja vammaisten palveluita. Unohtamatta kotihoitoa ja omaishoitajia.

Urheiluun koen omaavani parhaan kompetenssin, luotan pystyväni tuomaan muihinkin lisäarvoa. Olen ollut urheilussa monessa mukana ja se on opettanut sekä rikastuttanut omia ajatuksiani.

Tavoitteena olisikin päästä kulttuuri- ja liikuntalautakuntaan, sitä kautta pääsisin vaikuttamaan parhaiten minulle tärkeisiin asioihin. Muihinkin luottamustehtäviin olen kiinnostunut osallistumaan aktiivisesti ja vaikuttamaan päätöksentekoon.

Haluan vaikuttaa siihen ympäristöön, jossa vaikutan!

Olen joukkuepelaaja ja valmentaja!