Täckman Sari-

Täckman Sari
Täckman Sari

Olen 49-vuotias asiakaskokemusjohtaja ja KTM Ilmarisista. Perheeseeni kuuluvat jo aikuisikään ehtineet kaksospojat sekä perheemme uusin tulokas 7kk ikäinen Jackrusselinterrieri Leo. 

Vanhempani muuttivat Ilmarisiin 90-luvun alussa, jolloin ehdin asumaan täällä vuoden verran ennen kuin opiskelut veivät maailmalle. Palasin Lietoon ja Ilmarisiin 15 vuotta sitten ja voin sanoa, että tästä on tullut kotimme isolla K:lla. Vanhempani asuvat nurkan takana ja yhteisöllisyyden tunne tekee täällä asumisesta erityisen mukavaa. 

Olen tällä hetkellä sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja ja VSSHP:n valtuuston jäsen. Olen ollut jo kolme kautta sotelautakunnassa, joten minulla on hyvä käsitys sosiaali- ja terveydenhuollon haasteista sekä kehittämiskohteista. Meillä on paljon hyvää, mutta myös kehitettävää. Asioita tulisi katsoa ihan uusista näkökulmista esimerkiksi digitalisaatiota hyödyntäen. Ennaltaehkäisevään toimintaan tulisi panostaa entistäkin enemmän oli sitten kyse lasten, nuorten tai ikäihmisten palveluista. Omaishoitajien hyvinvointi on minulle erityisen tärkeää, ei yksistään siksi että isäni on äitini omaishoitaja vaan siksi, että he tekevät todella arvokasta työtä. 

Kun teemme päätöksiä, mihin verovarojamme käytämme, tulisi kokonaisvaltaisesti pohtia millaisia palveluja meillä tarvitaan eri elämänvaiheissa. Liedon tulisi olla hyvä koti kaikille. 

Lähdin mukaan Kokoomuksen toimintaan jo lukioikäisenä, mutta kuntapolitiikkaan tulin mukaan vasta muutettuani Lietoon. Olen toiminut aktiivisesti paikallisyhdistyksessä mm. hallituksessa ja 3 vuotta myös yhdistyksen puheenjohtajana. 

Vapaa-aikana käyn ulkoilemassa koiramme kanssa ja puuhailen kotipihalla. Minulla on aina joku kirja kesken, koska rakastan lukemista ja nykyään myös kirjojen kuuntelemista. 

Luottamustöideni lisäksi käyn välillä luennoimassa Turun ammattikorkeakoulussa ja toimin AMK:n myynnin neuvottelukunnassa. Neuvottelukunnassa pohdimme, millaisia taitoja nuoret tarvitsevat tulevaisuuden työelämässä. Olen myös kansainvälistä kasvua hakevan yrityksen hallituksen neuvonantajana. Se on todellinen näköalapaikka kasvuyrittäjyyteen. 

Haluan olla vaikuttamassa siihen, millaisessa kunnassa me asumme ja elämme. Olen ylpeä siitä, että olen lietolainen ja olen valmis antamaan oman panokseni jatkossakin yhteisten asioiden eteen. 

Teen sitä täydellä sydämellä ja suurella intohimolla!