Toimiva paikallisdemokratia on mahdollisuus

Toimiva paikallisdemokratia on mahdollisuus 

Liedon kunta ei ole mikä tahansa pieni Varsinais-Suomen kunta. Saamme olla ylpeitä tutkitusti yritysmyönteisestä ilmapiiristä kauniissa miljöössä Aurajoen varrella ja onnellisia jokaisesta kuntalaisesta ja päätöksentekoon osallistuneesta yksilöstä. Paikallisdemokratia on kunnallisen toiminnan elinehto, mutta toimiva demokratia ei ole itsestäänselvyys.

Kuntaa rakennetaan jokaisen kuntalaisen avulla ja päätöksenteon takana on aina tavoite saavuttaa olemassa olevien vaihtoehtojen avulla paras mahdollinen ratkaisu, niin ettei mistään kunnan toiminnoista tarvitsisi luopua. Aina tilanne ei ole näin yksinkertainen ja ratkaisua on joskus etsittävä vähemmän miellyttävien vaihtoehtojen joukosta. Muutoksia tulee aina varmasti eteen ennemmin tai myöhemmin. Toivomuksena on, että muutos on myönteinen.  Vaikka taloudellinen tilanne näyttää huolestuttavalta, voimme yhdessä vaikuttaa siihen, miltä se jatkossa näyttää.

Kuntavaalit lähestyvät ja  Liedon Kokoomus on aloittanut tahollaan valmistautumisen tuleviin vaaleihin. Porukka vaikutushaluisia kuntalaisia eri ikä-, ammatti- ja koulutustaustoista kokoontuu kuukausittain ideoimaan paremman Liedon puolesta. Samalla aktivoimme blogin, jossa kuntavaaliehdokkaat  jakavat omia ajatuksiaan. Vaalityömme on vasta alkuvaiheessa ja juuri sinä voit tulla vahvistamaan joukkoamme. Yhdessä olemme enemmän.

Mikä sinua kiinnostaa tässä kunnassa? Miten haluaisit vaikuttaa kunnan kehittymiseen? Mikä sinulle on tärkeää ja saa sinut voimaan hyvin? Mikä herättää intohimosi? Meistä on moneksi ja haluamme kannustaa sinua osallistumaan kunnalliseen päätöksentekoon. Ota rohkeasti yhteyttä Liedon Kokoomukseen.

Anna äänesi kuulua 18.4.2021!

Viimeisimmät bloggaukset